dimecres, 19 de gener del 2011

Romanesco

Fa molts dies us vam parlar de Recapte, l'empresa que ens porta la fruita i la verdura biològica cada setmana.
Aprofitant que ara n'és temporada, avui us volia ensenyar això:





Bonic, oi?




És un bròquil. Sí, sí, un bròquil. De la varietat romanescu. És bonic, no? I a més de bonic, és ric en vitamina C i fibra. I de gust, doncs semblant al bròquil, potser una mica més suau.


(Ho confesso, l'he comprat per la forma, no pas per res més! )


9 comentaris:

  1. Això no és pas un bròquil que és una obra d'art!

    Ja direu si mereix la pena tastar-lo.

    ResponElimina
  2. El bròquil i jo tenim una guerra declarada des de fa dècades.


    *Sànset*

    ResponElimina
  3. Ja li diré a la meu mare, segur que si el veu el voldrà conrear a l'hort ecològic i a veure si deixa de fer bròquil verd! És maquíssim!
    Per cert, tu dius col-i-flor o bròquil verd i bròquil blanc?

    ResponElimina
  4. es veritablement maco...llàstima que el seu gust no li faci honor a la forma

    ResponElimina
  5. Bonic ho és, però només de pensar-hi ja em venen basques...

    ResponElimina
  6. Oooooooh!! I els fa així la natura? :-)

    Quan el mengis ja ens diràs què tal és :-))

    ResponElimina
  7. si que és bonic, no l'havia vist mai!llàstima que no m'agrada gens el bròquil!

    ResponElimina
  8. uaaaalaaaaa!, no sabia que existis aixó! i jo he estudiat cuina???
    Que xulu! a mi m'encanta el broquil

    ResponElimina
  9. Obra d'art fractal de gust similar al bròquil no fractal.

    Com és que no li agrada a quasi ningú? Si és ben bo!!

    Anna, jo dic col-i-flor (al que és blanc) i bròquil (al que és verd). També hi ha variants en això?

    Glòria, has estudiat cuina??

    bon cap de setmana a tots! Abrigueu-vos molt!!

    ResponElimina