divendres, 8 de gener del 2010

Reis!

No m'he pogut resistir a la temptació d'estrenar els nous estris de silicona per a la cuina que em van regalar pel meu aniversari i per Reis.
(Gràcies noies! Gràcies Reis!)

I l'estrena... mini-magdalenes d'olives i parmesà. En trobareu la recepta aquí. Amb vídeo i tot!!
Com que sempre he de fer invents, he canviat la mantega per oli d'oliva i el sobre de llevat per un dau de llevat fresc.

El resultat: mini-magdalenes, que no han pujat gaire (per no perdre el costum) però que fan molt bona olor. A l'hora de dinar farem el tast.

6 comentaris:

  1. ooooooooooooooooh... jo ja he dinat... que en puc tastar una? ;)

    tenen una pinta deliciosa!

    ResponElimina
  2. i tant! passa per aquí, que te'n guardo. Han sortit molt bones (tenint en compte que sóc mala fornera...)

    ResponElimina
  3. Sempre penso en dolç pel que fa a magdalenes. Olives i parmesà? Casum! Porta cap aquí! Això no es fa home, no es fa!

    ResponElimina
  4. jo també pensava en dolç fins que vaig veure fer aquestes magdalenes... no estaven malament, les tornaré a fer!!

    ResponElimina
  5. Divina, les has de provar! Segur que amb un forn decent i la teva traça quedaran encar més bones!

    ResponElimina