dijous, 26 de novembre del 2009

Pizza casolana


Us presento el nostre primer intent de pizza casolana, APROVAT!
Per a la massa, vam fer servir la recepta de la Divina. I per al "farcit", doncs espinacs frescos, bacó i mozzarella.

La massa acabada de fer:


La massa, a mig pujar:



La pizza, abans de coure:


La pizza, cuita i al plat:
(quasi massa torrada i tot!)

5 comentaris:

  1. nyaaaammmmmmmmmmmmmm! ha de ser boníssima!!

    ResponElimina
  2. mmm, té molt bona pinta!!! m'apunto la combinació. En vols una ben orginal xò ben bona? ceba, carbasso, poma i formatge de cabra!

    la ceba, el carbassó i la poma els passes per la paella una micarrona i després tot cap al forn. genial!

    ResponElimina
  3. Mmmm, per llepar-se el dits !
    Jo faig una coca de recapte també molt bona (recepta de la Ruscalleda,ja us la passaré per mail).
    Una altra idea de "farcit" que fem a casa quan preparem coques: tires de poma primetes a la base i a sobre botifarra crua (que haureu tret de la tripa i repartit per sobre).

    ResponElimina
  4. Era molt bona, elur!

    rits i Mosquit, veig que coincidiu amb la poma. Ho haurem de provar!

    ResponElimina
  5. La poma la poso pelada i crua a talls primets i la botifarra primer la passava per la paella però després de passar pel forn quevada massa torrada. Ara la posem crua i els quinze minutets de forn ja la couen perfectament.
    (No hi poso formatge però, chi lo sà, potser també seria bona).
    Si us agraden els contrastos com a la/el Rits i a mi proveu-ho !

    ResponElimina