dilluns, 30 de maig del 2011

Españistán

Els dibuixos de l'Aleix Saló són boníssims. Tot i que, lamentablement, no reflecteixen tota la ficció que voldríem...



dijous, 26 de maig del 2011

El dia de la barbota

Ahir vam anar a veure el concert del Roger, àlies El dia de la barbota. Us en deixo un tast, espero que us agradi!



(aquí, ben acompanyat amb en Santi Balmes de Love of Lesbian)

dimecres, 18 de maig del 2011

No tot són flors i violes

Diumenge, a Girona, mentre desmuntàvem Temps de Flors, vam coincidir amb un grup de suport a Acció Cultural del País Valencià. A aquestes alçades no cal explicar res sobre el tancament de TV3 al País Valencià... el que jo no sabia és que a més de tancar el canal, també els han imposat una multa de 800.000 €.
Aquesta xifra és impossible de pagar. Així doncs, a més de contribuir económicament, dins de les nostres possibilitats, us animem a col·laborar amb ells. Si sou a Girona, us en podeu informar personalment a la Llibreria Les Voltes (Plaça del Vi, 2) i a l'ADAC, Ateneu d'Acció Cultural (Pda. Sant Domènech, 2). Disposen d'uns bons d'ajut de diferents quantitats a partir de 5 €. També podeu anar a qualsevol d'aquests punts de recollida de bons d'ajut i us en podeu informar a www.acpv.cat.

Feu-ne difusió, sisplau!

dimecres, 11 de maig del 2011

Children of Africa a Luz de Gas

Apunteu a l'agenda: el proper 4 de juliol, Children of Africa organitza un concert benèfic a la sala Luz de Gas a les 21h. La recaptació del concert es destinarà a la construcció d'un dispensari mèdic a Kènia. Hi participaran La Porta dels Somnis i Miquel Abras.


Feu córrer la veu!

dilluns, 9 de maig del 2011

Be happy





No sé què m'agrada més, si el "Ánimo, tú puedes", o el "Nunca dejes de aprender". O la cançó de la Yael Naim.

divendres, 6 de maig del 2011

56a edició de Temps de Flors a Girona

Aquest dissabte s'inaugura Temps de Flors a Girona, del 7 al 15 de maig.
Amb una petita colla 
d'amics-arquitectes-dissenyadors hem fet una de les instal·lacions

Us convidem a gaudir d'aquesta festa de la flor (i del muntatge efímer)!

Aquí hi trobareu més informació.






dijous, 5 de maig del 2011

Caperucita

Sempre que comentem pel·lícules diem que ens han agradat, que són bones, interessants, bona fotografia, bon argument... Però de vegades... no.
També hi ha pel·lícules avorrides, insulses, sense pes i fetes per al lluïment de nens macos i nenes maques. Aquesta és Caperucita Roja. Un conte clàssic, algunes imatges interessants, una Caputxeta d'ulls blaus impressionants, un llenyataire guapetón... i poca cosa més.

dimarts, 3 de maig del 2011

La notícia de l'any

Si heu posat la tele o la ràdio entre ahir i avui, us haureu saturat de tant de sentir a parlar del tema... la notícia del dia, del mes, de l'any... els Estats Units diuen que han assassinat a Bin Laden.


Ho escric d'aquesta manera concreta per dos motius.

Per una banda, "diuen", perquè, que jo sàpiga, no n'han donat cap prova ni ho han demostrat gràficament en cap moment. Tot el que sabem, ho sabem perquè els Estats Units ho han anunciat.

Per altra banda, "assassinat". Bin Laden no és cap sant, ho sé, i en cap moment no pretenc defensar-lo. Però, amb Bin Laden mort, per mi no s'ha fet justícia. Se l'ha assassinat i no se'l podrà jutjar i condemnar per totes les seves accions.
I, el que és pitjor, crec que d'aquesta manera han creat un nou mite, un màrtir de la seva causa, i per molt que no en puguin venerar la tomba, els seus seguidors fidels continuaran venerant les seves idees. Ara més que mai.


A través de Twitter he llegit aquesta cita de Martin Luther King Jr.: I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Vindria a ser... Lamento la pèrdua de milers que vides valuosíssimes, però mai no celebraré la mort de ningú, ni tan sols la d'un enemic.
Hi coincideixo totalment. I vosaltres, què en penseu, de tot plegat?