dimecres, 30 de desembre del 2009

Concerts participatius



Com dirien en castellà, un concert al Palau de la Música "no es moco de pavo" i no m'ho podia perdre per res del món. I si, a més, hi afegim l'al·licient que el meu cantant preferit era a l'escenari, doncs encara millor!

Veia per primera vegada el Messies Participatiu de La Caixa. IMPRESSIONANT! El Palau ple, cantaires per tot arreu, els solistes, una coral i una orquestra a l'escenari... La peça fantàstica, i quan de sobte s'uneixen 450 veus al cor principal... (pell de gallina)



Al·leluia!

dimarts, 29 de desembre del 2009

Animals al volant



Sembla un tòpic, però a tots ens ha passat que hem agafat el cotxe i, pel motiu que sigui, algun altre conductor ens ha fet enrabiar i ens hem tornat una mica bojos. Però hi ha nivells i nivells, i sembla que algunes persones a més de bojos, es tornen assassins en potència.
Fa uns dies, tornàvem de Figueres quan, no sé ben bé perquè, un animal al volant d'un cotxe negre matrícula 3470 i tres lletres que no diré va decidir que volia matar-nos. Ens va avançar, es va posar davant nostre i va frenar en sec. Si en Carles no hagués estat al cas, hauríem tingut un accident. I si darrere haguéssim tingut un altre cotxe, ens hauria envestit.
No content amb això, l'animal del cotxe negre ens va tornar a avançar, va fer cop de volant per treure-ns del carril i va tornar a frenar en sec. Per sort, ni nosaltres ni cap cotxe dels que teníem darrere no vam prendre mal... però ens va donar un bon ensurt.

La imbecilitat de la gent quan es posa al volant d'un cotxe és tan immensa que no sé si podré descriure-la amb paraules... però des d'aquí voldria demanar-vos que tingueu sempre presents les tres Cies: prudència, paciència i consciència. Si algú vol fer el subnormal al volant, que ho faci, tothom és lliure de prendre les seves pròpies decisions. Però, sisplau, que no esquitxi.

diumenge, 27 de desembre del 2009

Una altra de llibres

I, finalment, he acabat el primer llibre de Larsson!
M'adono que el 2009 deu ser l'any de la meva vida en què he llegit menys. Menys llibres, i per plaer, vull dir. Això de llegir tot el dia satura molt les neurones, i descansar llegint un llibre no sol atraure'm gaire...

També em faig una idea de perquè, després de la pel·lícula dels Homes que no estimaven les dones (Gli uomini che odiano le donne, a Itàlia), ell i jo vam tenir opinions diferents. Realment... és molt difícil resumir el llibre en 2 hores de pel·lícula, s'han inventat algunes parts, altres les han passat pràcticament per alt... També entenc per què s'ha posat tant de moda. Larsson enganxa. I molt.

dijous, 24 de desembre del 2009

Nadal, Nadal, Nadal

Per mi que no tinc un esperit nadalenc gaire desenvolupat, els dies de Nadal poden arribar a ser una petita tortura... Àpats, reunions, gent, regals, gent, regals, sobretaules eternes, torrons, cava, polvorons... Per contrarestar-me, en Carles té un esperit nadalenc molt desenvolupat... i amb 31 anys segueix mantenint les tradicions amb la mateixa il·lusió que els nens de 5.
Us presento la petita part de casa nostra que reflecteix que és Nadal: ponsètia, grèvol, pessebre petitet, bola de neu i postals de Nadal es barregen amb les nostres fotos, les espelmes i tot el que hi ha normalment a la lleixa. És que, si no ho posem enlairat... l'Otis es menja la ponsètia.




I per acabar... doncs un verset de Nadal que m'agrada molt:


Com que sóc tan petiteta i de versos no en se dir,

faig petons i abraçades a tots els que esteu aquí!



Que tingueu molt bones festes!!!


dilluns, 21 de desembre del 2009

Color de melocotón




Avui em ve de gust aquesta... Un día color de melocotón, cuando todos seamos libres...

dijous, 17 de desembre del 2009

Fred!

Quin fred que fa!

Però a sota del flexo sembla que s'hi està més calentonet...



dimarts, 15 de desembre del 2009

Simon's cat (IV)

Una nova entrega del gat del Simon...

No us perdeu, a més, la seva web: http://www.simonscat.com/
I el seu llibre! Nosaltres ja el tenim!!!!



diumenge, 13 de desembre del 2009

Atemptat veïnal

Permeteu-nos una petita digressió domèstica...

Divendres. 8h del matí.
Havent sopat vaig estendre la roba al celobert: llençols i tovalloles. Vaig a recollir-la a primera hora, abans que la veïna de dalt renti roba a mà amb lleixiu (costum molt pròpia que fa molta ràbia als que vivim a sota seu).

Doncs he fet tard: algú està fent sofregit d'alls. Amb una pudor d'escàndol. A les 8h del matí.
Les tovalloles netes a l'aroma d'all fan una olor que tomba d'esquena...

Calia? Calia fregir alls a les 8h del matí????


dimecres, 2 de desembre del 2009

M'expliques un conte?

I hi va haver un dia, l'any 2004, en què no només va explicar-me'l, sinó que me'l va dibuixar:





(I nosaltres no som els únics que demanem contes...)